Medische Keuringen

Intermezzo is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk instituut dat gespecialiseerd is in het verrichten van alle soorten medisch onderzoek voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren.

Waarom een medische keuring?

Een medische keuring kan om verschillende redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld voor de acceptatie voor een verzekering of het uitoefenen van een beroep. Maar ook persoonlijke motieven kunnen aanleiding zijn voor een medische check up.

Wij verzorgen praktisch alle soorten medische keuringen op goed bereikbare keuringslocaties. Indien gewenst kunnen wij alle keuringen ook bij u op het bedrijf verzorgen. Hiervoor worden geen opbouw- en voorrijkosten in rekening gebracht. Er geldt wel een mimimum afname.

Een medische keuring voorbereiden

Een medische keuring bestaat meestal uit een medisch onderzoek en een vragenlijst. Wilt u weten waar u bij een waar u bij een medische keuring allemaal aan moet denken? Lees dan de praktische informatie voor de medische keuring.

Lifestyle advies

Iedereen die zich door Intermezzo medisch heeft laten keuren ontvangt, naast het keuringsrapport, een persoonlijk lifestyle advies. Daarin staat wat u kunt doen om gezond te blijven en op welke risico's u extra moet letten.

Meer informatie over medische keuringen

Klik in het menu op de keuring van uw keuze voor meer informatie.


Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie (NOGEPA)Nederlandse Vereniging voor DuikgeneeskundeInspectie Verkeer en Waterstaat

Een medische keuring